OSUMNJIČENI LOPOV-PREDUZETNIK

Ukrao kamere u zgradi na Starom, pa ih prodaje putem Facebooka

Ovo su one poskidane iz ulaza po Podgorici je li", komentar je drugog korisnika, koji je dodao i kako je Vešović "mogao da poskida barem šarafe i tiple"
311 pregleda 30 komentar(a)
Ažurirano: 29.01.2015. 06:28h

Dejan Vešović, jedan od osumnjičenih za krađu nadzornih kamera u stambenoj zgradi na Starom aerodromu, objavio je na Facebook grupi Prodajem, kupujem, poklanjam CG... oglas u kojem nudi tri kamere.

"Tri kamere za video nazor. Prodajem za sve informacije u inbox", napisao je on u oglasu.

I dok se jedni interesuju za cijenu, među članovima grupe koji su komentarisali njegov oglas ima i onih koji se raspituju da li su u pitanju kamere koje su ukradene.

"Cijena, i gdje si je skinuo", pitao je jedan.

"Ovo su one poskidane iz ulaza po Podgorici je li", komentar je drugog korisnika, koji je dodao i kako je Vešović "mogao da poskida barem šarafe i tiple", koji se vide na fotografijama kamera koje su priložene u oglasu. 

Jedan korisnik nema problem sa porijeklom kamera i kaže "Nije bitno gdje si je skinuo, bitno je da je kod tebe. Koliko?"

Vešovića i Nikolu Jovanovića je policija nedavno osumnjičila da su krali nadzorne kamere u zgradama koje se nalaze u Bulevaru Pera Ćetkovića i u Ulici Avda Međedovića.

"Policijski službenici su pronašli i oduzeli devet nadzornih video-kamera, koje su ova lica, kako se sumnja, zajedno ili samostalno, otuđila. Od N.J. i D.V. su u prostorijama CB-a Podgorica uzete izjave na zapisnik o obavještenju prikupljenom od građanina”, saopšteno je tada iz policije.

Njih dvojicu, međutim, tužilaštvo krivično ne tereti, jer su ocijenili da je u pitanju sitna krađa, utaja i prevara, krivično djelo koje se goni po privatnoj tužbi.

Galerija

Preporučujemo za Vas