Saslušana Snežana Mićanović

Savović je prijavu protiv koleginice podnio nakon što je uprava ZIKS-a podnijela prijavu protiv nje, optužujući je da je početkom novembra u hodniku Osnovnog suda u Podgorici, Raduloviću ubacila mobilni telefon u džep
420 pregleda 9 komentar(a)
Snežana Mićanović, Foto: Vesko Belojević
Snežana Mićanović, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 23.01.2015. 08:11h

Advokatica Snežana Mićanović negirala je juče da je dala mobilni telefon svom branjeniku, pritvoreniku Igoru Bucku Raduloviću.

Mićanovićeva je to rekla pred Disciplinskim sudom Advokatske komore, gdje je saslušana prema optužnici tužioca Komore Živka Savovića.

Savović je prijavu protiv koleginice podnio nakon što je uprava ZIKS-a podnijela prijavu protiv nje, optužujući je da je početkom novembra u hodniku Osnovnog suda u Podgorici, Raduloviću ubacila mobilni telefon u džep.

Mićanovićeva je juče u odbrani kazala da joj je telefon ukraden i da advokaturom želi da se bavi do penzije.

“Tvrdi da nije pritvoreniku dala telefon u kojem su bile njene dvije službene kartice, otvoreni nalozi za mejl, Fejsbuk, vajber”, kazao je sagovornik “Vijesti” iz Komore.

Pred vijećem tog suda juče su pročitane i izjave dvojice zatvorskih policajaca koji su tog dana sprovodili Radulovića na saslušanje u Osnovni sud. Službenici ZIKS-a ostali su pri tvrdnjama da su vidjeli advokaticu Mićanović kako Raduloviću stavlja telefon u džep. Advokatica je juče kao svjedoke predložila još dvojicu službenika ZIKS-a i Radulovića.

Disciplinski sud Komore će nakon saslušanaj svih svjedoka odlučiti da li je Mićanovićeva počinila težu povredu dužnosti advokata.

Bonus video: