Boškoviću prenijeta iskustva Srbije i Poljske

0 komentar(a)
OSCG, Foto: OSCG
OSCG, Foto: OSCG
Ažurirano: 22.01.2015. 09:30h

Crna Gora će u junu po prvi put učestvovati u Svjetskoj ligi u odbojci. U grupi F treće grupe Svjetske lige sa Portorikom, Tunisom i Turskom, prvi turnir igraće se od 12. do 14.juna u Crnoj Gori, dok se drugi turnir igra u Turskoj narednog vikenda. Povodom debitantskog učešća o načinu i uslovima organizacije prestižnog turnira generalni sekretar Odbojkaškog saveza Crne Gore Ivan Bošković upoznao se na dvodnevnom sasatanku u Odbojkaškom savezu Srbije u Beogradu.

Bošković je obavio razgovore sa generalnim sekretarom Odbojkaškog saveza Srbije Slobodanom Miloševićem, ali i sa timom koji organizuje utakmice Svjetske lige u OSS i to sa Zoricom Bijelić, sekretarom OS Beograda, Darkom Đuričkovićem, koordinatorom Nacionalnih selekcija OS Srbije, Dragutinom Ćukom, tehničkim direktorom OS Srbije, Dušanom Keserom, vrhovnim sudijom OS Srbije i Novicom Sarićem, portparolom OS Srbije, koji su prenijeli svoja iskustva organizacije i dali veoma značajne i korisne savjete o pripremi ovog velikog takmičenja, na kojem će Crna Gora po prvi put u istoriji učestvovati.

Bošković se takođe, zajedno sa Miloševićem, sastao i sa Vojcehom Čajkom, direktorom Odbojkaškog saveza Poljske. Čajka je prenio iskustva organizacije do sada najboljeg Svjetskog prvenstva, koje je održano prošlog septembra u Poljskoj.

Bonus video: