Stex objavio spot za "Ođe"

Video se može pogledati na YouTube servisu, a uradivši ga uz pomoć web kamere Stex je pokazao da nije potrebno mnogo novca za zanimljiv spot.
86 pregleda 2 komentar(a)
Stexon, Foto: Facebook
Stexon, Foto: Facebook
Ažurirano: 20.01.2015. 18:38h

Nikšićki reper Stex, pravo ime Stefan Popović, objavio je spot za pjesmu "Ođe" koja najavljuje njegov predstojeći EP. Video se može pogledati na YouTube servisu, a uradivši ga uz pomoć web kamere Stex je pokazao da nije potrebno mnogo novca za zanimljiv spot.

"Nastao je sasvim slučajno, pričao sam sa bratom na Skajpu i učinilo mi se da bi moglo nešto da se uradi sa web kamerom. To sam i uradio. Malo kreativnosti i igranja sa efektima i eto ga. Siguran sam da nije potrebno mnogo novca za dobar spot, samo kreativnost. I uvjeren sam da kreativan i zanimljiv spot može da prođe iako se u njemu ne nalaze polugole djevojke", smatra nikšićki reper koji iza sebe već ima debi izdanje "Dobar dan" sačinjeno od devet pjesama, kao i tri "rep sešna" i još jedan singl sa predstojećeg albuma.

"Pjesma opisuje manje-više situaciju u jednom kraju. Mnogi će reći zašto ne piše o nečemu 'normalnom', ali u današnje vrijeme upravo nenormalno postaje normalno i to je tužno", kazao je on. Stex je najavio da se njegov predstojeći EP, koji će nositi naziv "Tako ošišan", može očekivati u narednih nedjelju dana.

"Biće tvrđi zvuk. Sadržaće šest pjesama, a gosti će biti Bacili, Tamara i drugi. Rajk je radio produkciju, a za bitove je zaduzen Wish. EP će najvjerovatnije biti dostupan za besplatno preuzimanje sa Interneta i moćiće da se posluša na mom YouTube kanalu pod nazivom 'Stex Ofišl'", otkrio je reper.

"Tako ošišan" ranije je najavljen singlom "Makse" koji se takoðe može poslušati na YouTube servisu.

Bonus video: