Neobična zabava mladog Podgoričanina: Krao "golfove" da bi se vozio?

Napušteni automobil bez kapi goriva pronađen je tog dana u naselju Vranići, a policija vjeruje da je Šundić nakon vožnje po gradu ostavio “golf”, koji je vraćen vlasniku
229 pregleda 11 komentar(a)
Vasilije Šundić, Foto: Zoran Đurić
Vasilije Šundić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 15.01.2015. 17:55h

Podgoričanin Vasilije Šundić (19) uhapšen je zbog sumnje da je polovinom decembra u Bloku pet ukrao “golf 2”, koji je nakon vožnje ostavio u naselju Vranići.

Policija vjeruje da ta neobična zabava tek punoljetnog Podgoričanina nije i jedina, jer se sumnja da je i 3. januara sa S.M. (22) u selu Orah “pozajmio” automobil...

Potjera za Šundićem organizovana je 16. decembra nakon što je vlasnik “golfa” R.P. prijavio policiji da mu je neko ukrao automobil ispred zgrade.

Napušteni automobil bez kapi goriva pronađen je tog dana u naselju Vranići, a policija vjeruje da je Šundić nakon vožnje po gradu ostavio “golf”, koji je vraćen vlasniku.

Tokom istrage policija je došla i do podataka da je Šundić sa S.M., 3. januara 2015. godine, u mjestu Orah ukrao “golf 2” Podgoričanina R.R.

Nakon vožnje automobila, policija vjeruje da su Šundić i S.M. automobil prodali narednog dana na jednom otpadu u Podgorici.

Policija je pronašla automobil na otpadu ali su i evidentirali brojna oštećenja - polomljena su sva stakla i farovi...

Očerupani “golf” je vraćen vlasniku, a protiv dvojice mladića podnijeta je krivična prijava “oduzimanje vozila”...

Osumnjičeni Šundić juče je, uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave, priveden zamjeniku osnovnog državnog tužioca u Podgorici.

Šundić je krajem marta prošle godine optužio policijskog inspektora da mu je u ime službe nudio 10.000 eura da zauzvrat “prepozna” muškarce koji su “podmetnuli” bombu ispred stana šefa barske policije Miloša Radulovića.

Policajac je tada energično demantovao te tvrdnje i kazao za Šundića da “to dijete priča nebuloze i da je sklono delinkvenciji”.

Bonus video: