Uhapšen zbog sumnje da je ukrao vozilo

Policija sumnjiči V.Š da je u noći između 15. i 16. decembra 2014. godine, u naselju Blok V, ukrao vozilo „VW Golf II“, u vlasništvu R.P
65 pregleda 2 komentar(a)
Lopov, Krađa, Foto: Shutterstock
Lopov, Krađa, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 14.01.2015. 20:29h

Podgorička policija je juče uhapsila V.Š. (19) iz tog grada zbog sumnje da je od R.P, takođe iz Podgorice, ukrao vozilo.

Policija sumnjiči V.Š da je u noći između 15. i 16. decembra 2014. godine, u naselju Blok V, ukrao vozilo „VW Golf II“, u vlasništvu R.P.

"On je naime, kako se sumnja, vozilo koje je bilo parkirano, upalio i vozio se njime kroz nekoliko naselja u Podgorici, nakon čega ga je ostavio u mjestu Vranići gdje su ga policijski službenici i pronašli 16. decembra 2014. godine", kazali su u Upravi policije.

Osumnjičeni V.Š. je danas, uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave, priveden zamjeniku Osnovnog državnog tužioca u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.

Oduzeto vozilo je vraćeno vlasniku.

Takođe se sumnja da je V.Š, zajedno sa još jednim licem, počinio i krađu.

"Sumnja se da su V.Š. i S.M. (22) iz Podgorice, 3. januara 2015. godine, u mjestu Orah u Podgorici, ukrali vozilo „VW Golf II“, vlasništvo R.R. iz Podgorice. Oni su zatim vozilo, kako se sumnja, narednog dana prodali jednom otpadu sekundarnim sirovina", objašnjavaju u Upravi policije.

Službenici CB Podgorica su, preduzimajući aktivnosti na rasvjetljavanju djela, na pomenutom otpadu pronašli vozilo koje je imalo oštećenja – polomljena stakla i farove.

Vozilo je vraćeno vlasniku.

Bonus video: