Nemanja Kapisoda: Nemam veze sa paljenjem automobila Jova Ljubanovića

Kapisoda u reagovanju tvrdi da ni pred policijom, a ni pred tužiocem nije priznao da je na bilo koji način učestvovao u tom krivičnom djelu
304 pregleda 0 komentar(a)
Gašenje vatre, automobil (Novina)
Gašenje vatre, automobil (Novina)
Ažurirano: 09.01.2015. 08:40h

Budvanin Nemanja Kapisoda (22) demantovao je policijsku informaciju da je učestvovao u paljenju automobila sugrađanina Jova Ljubanovića, 12. januara prošle godine.

Tada se vatra sa zapaljenog “audija”, proširila i na “gofl” N.B. iz Ulcinja.

Iz Uprave policije saopšteno je da su podnijete krivične prijave protiv kapisode i Jovana Mušikića (22), koje sumnjiče da su počinili krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Mušikić je, prema informacijama iz policije, zamjeniku osnovnog državnog tužioca u Kotoru priznao da je on izvršilac.

Kapisoda u reagovanju tvrdi da ni pred policijom, a ni pred tužiocem nije priznao da je na bilo koji način učestvovao u tom krivičnom djelu.

„Nemam ništa sa tim događejm, niti sam palio bilo čiji automobil. Ja sa tim događem nema nikakve veze“, piše u njegovoj izjavi pred tužiocem, koju je juče dostavio „Vijestima“.

On je istakao da nije imao motiv da tako nešto uradi, jer nije u svađi sa Ljubanovićem.

Mušikića, kako tvrdi, poznaje jer su zajedno išli u školu, ali se nijesu intezivno družili, jer je bio na studijskoj razmjeni u Americi.

On je demantovao da je kupovao gorivo kojim je zapaljen automobil Ljubanovića i da je Mušikića svojim automobilom dovezao do ulice Nikole Tesle u noći napada.

Bonus video: