Mladići povrijeđeni u nesreći kod Danilovgrad nijesu životno ugroženi

"Njihovo liječenje i dalje zahtijeva intenzivan tretman i nadzor", saopšteno je iz KCCG
172 pregleda 5 komentar(a)
Danilovgrad nesreća, Foto: Jelena Jovanović
Danilovgrad nesreća, Foto: Jelena Jovanović
Ažurirano: 05.01.2015. 15:47h

Petar Radulović (22) i maloljetni M.M. (17), koji su teško povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Danilovgradu, smješteni su u Jedinicu intenzivnog liječenja i kako je saopšteno iz KCCG, primarno su zbrinuti i postoperatvno stabilni.

"Njihovo liječenje i dalje zahtijeva intenzivan tretman i nadzor", saopšteno je iz KCCG.

U teškoj saobraćajnoj nesreći u mjestu Pažići u Danilovgradu sinoć je poginuo Jovan Grgurović (22) iz tog grada.

Nesreća u Pažićima dogodila se kada je u "golf 2" (DG AH 725) kojim je upravljao Boban Medić, a u kojem su se nalazili nastradali i povrijeđeni, udario vozač "opela" (DG AE 239), Ivan Dragaš.

Prema nezvaničnim informacijama iz policije, Medić se "golfom" kretao iz grada prema Pažićima.

Nekoliko automobila iza njega bio je i "opel". U Ulici Keše Đurovića, Medić je vozilom započeo skretanje lijevo, i tada je u "golf" udario "opel" kojim je Dragaš preticao kolonu vozila. Koliko je udar bio silovit najbolje govori podatak da se "opel" nakon sudara sa "golfom" zaustavio stotinak metara dalje od mjesta na kojem su se sudarili.

Sagovornici "Vijesti" iz policije, ali i više očevidaca ispričali su "Vijestima" da su Grgurović, Radulović i M. M. nakon sudara ispali iz "golfa", a automobil je završio ispred obližnjeg kioska.

Dragaš i Medić u nesreći su lakše povrijeđeni.

Prema nezvaničnim informacijama "Vijesti", Grgurovića, Radulovića i M. M. Boban Medić je vozio kući nakon treniga. Saobraćajna nesreća dogodila se ispred kuće sedamnaestogodišnjeg M. M. Radulović i M. M. su braća od tetaka, njih dvojica i nastradali Grgurović važe za uzorne momke.

Grgurović je bio sin jedinac, ima dvije sestre, oca i majku.

Bonus video: