Danilovgrad: Poginuo mladić (22), dvojici se bore za život

232 pregleda 0 komentar(a)
Danilovgrad nesreća, Foto: Jelena Jovanović
Danilovgrad nesreća, Foto: Jelena Jovanović
Ažurirano: 04.01.2015. 21:09h

U teškoj saobraćajnoj nesreći u mjestu Pažići u Danilovgradu poginuo je Jovan Grgurović (22) iz tog grada, a ljekari Kliničkog centra bore se za živote Petra Radulovića (22) i maloljetnog M.M. (17).

Oni su sa teškim povredama, opasnim po život, prebačeni u Klinički centar u Podgorici. "Vijestima" je rečeno da su mladići smješteni na Odjeljenju intenzivne njege, te da su u kritičnom stanju.

Tragedija u Pažićima dogodila se kada je u "golf 2" (DG AH 725) kojim je upravljao Boban Medić, a u kojem su se nalazili nastradali i povrijeđeni, udario vozač "opela" (DG AE 239), Ivan Dragaš.

Prvi podaci policije ukazuju da je Dragaš, najvjerovatnije, preticao i onda udario u "golf"...

Koliko je udar bio silovit najbolje govori podatak da se "opel" nakon sudara sa "golfom" zaustavio stotinjak metara dalje od mjesta gdje je došlo do kontakta.

"Golf" se kretao iz pravca grada ka Pažićima, a u Ulici Keše Đurovića vozač je krenuo da skreće u lijevo kada je na njih naletio "opel", kojim je upravljao Dragaš", rečeno je "Vijestima" na mjestu nesreće.

Dragaš i Medić su lakše povrijeđeni u nesreći.

Uviđaj u Pažićima obavila je policija iz Danilovgrada, a oko 20.30 časova na mjesto nesreće stigli si i tužilac Enes Baković i vještak saobraćajne struke Goran Čarapić.

Bonus video: