NAPAD U VUČEDOLSKOJ ULICI

Podgorica: Petorica taksisti polomila nos

Vozač Borislav Bulatović je povrijeđen kada je odbio da u vozilo mimo propisa primi petoricu mladića
120 pregleda 16 komentar(a)
Alo taksi, Foto: Zoran Đurić
Alo taksi, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 04.01.2015. 07:45h

Brutalan napad dogodio se u petak u samom centru Podgorice kada je grupa od pet mladića pretukla taksistu Borislava Bulatovića (59).

Napad se dogodio oko 10 časova ujutro u Vučedolskoj ulici kada je Bulatović kao vozač “Alo taksija” došao da preuzme vožnju.

Povod za napad bio je krajnje bizaran - taksista je odbio da u auto sjednu petorica mladića nakon čega je, tvrdi, dobio udarac u glavu...

“Odbio sam da grupa od njih petoro sjedne u auto, jer za takvu vožnju nemam dozvolu. Oni su i protiv moje volje krenuli da ulaze u automobil, ali ja nijesam želio da krenem. U jednom trenutku jedan od njih me je sa zadnjeg sjedišta mučki udario u potiljak”, ispričao je Bulatović “Vijestima”.

Nakon toga, taksista je izašao iz svog automobila i krenuo da zove pomoć, ali je tada uslijedio novi, “brutalniji divljački talas udaraca”.

“Svi oni izašli su iz auta, a potom krenuli da me udaraju čime su stigli. Bacili su me i nastavili da udaraju rukama, nogama. Samo sam čekao i molio se da prestanu”, prisjetio se taksista.

Bulatovića su, tvrdi, napadači tukli dva - tri minuta, a prestali su tek kada su stigle njegove kolege iz “Alo taksija”.

“Ne znam da li bi ih prepoznao, ali znam da su bili vidno alkoholisani ili drogirani. Ne mogu da vjerujem šta me je snašlo i to u centru grada”, kazao je sinoć Bulatović “Vijestima”.

Kaže da mu je u napadu polomljen nos, ali da ima i “dosta posjekotina, modrica...”

Bulatović je juče operisan na Odjeljenju maksiofacijalne hirurgije.

Policiji prijavljen napad, ali još nijesu uhapsili osumnjičene

Napadnuti taksista podnio je krivičnu prijavu policiji, a tokom izjave pokušao je da se prisjeti važnijih detalja kao i likova mladića koji suga pretukli.

Policija je, kako je rečeno “Vijestima”, u petak popodne privela jednog iz grupe, ali je on izjavio da nema veze sa napadom već da je samo stajao sa strane.

Nakon privođenja, policija je tog mladića pustila.

“Još tragamo za napadačima”, kazali su u UP.

Preporučujemo za Vas