Bačena bomba na kuću Jelene Jeknić

Ručna naprava je aktivirana u petak oko 23 sata, a policija je privodila pripadnike zagoričkog klana
516 pregleda 38 komentar(a)
Jelena Jeknić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Jelena Jeknić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 04.01.2015. 07:52h

Improvizovana eksplozivna naprava aktivirana je u petak veče ispred vrata prizemlja kuće Jelene Jeknić u podgoričkom naselju Zagorič.

Naprava je aktivirana nešto poslije 23 sata, a od udara izbijena su ulazna vrata u prizemlju i napravljena oštećenja u hodniku stana.

“Riječ o nekoj improvizovanoj eksplozivnoj napravi, koja je aktivirama ispred ulaznih vrata u prizemlju. U tom stanu živi podstanarka u kući Jeknić”, rečeno je “Vijestima” u policiji.

U vrijeme napada u prizemlju kuće nije bilo nikoga, ali su u stanu na spratu bili ukućani.

“U napadu niko nije povrijeđen jer nije bilo nikoga u dvorištu niti u stanu u prizemlju”, kazali su u UP.

Inspektori za požare, eksplozije i havarije su sa vještakom za tu struku u Zagoriču napravili uviđaj, a dokazni materijal biće poslat u Forenzički centar u Danilovgradu kako bi se pokušalo da dođe do imena napadača.

Jelena Jeknić ispred čije kuće je aktivirana naprava prije dva ljeta vodila je spor sa “Morskim dobrom” oko tendera za zakup plaže u Čanju.

Iz “MD” su tada tvrdili da je ona počela sa uređenjem kupališta prije nego se sa njima kao prvorangirana na tenderu zaključila ugovor.

Policija je zbog aktiviranje naorave u petak veče i juče ujutro privodila članove samozvanog klana iz Zagoriča, a od njih su tražili informacije o alibiju.

Bonus video: