Furtula prešao u Nikšić

"Cilj nam je da mu obezbijedimo normalne uslove i kako bi on još više napredovao”, rekao je Drago Musić
1 komentar(a)
furtula_1, Foto: REUTERS
furtula_1, Foto: REUTERS
Ažurirano: 02.01.2015. 19:26h

Danijel Furtula, najbolji crnogorski atletičar u poslednje četiri godine, postao je novi član Nikšića. On je do sada branio boje Tare iz Mojkovca.

"Dolaskom našeg najboljeg atletičara i olimpijca Furtule, naš klub je itekako pojačan i sada u klubu imamo dva olimpijca i najbolja dva atletičara u Crnoj Gori. Ovim prelaskom podići ćemo rejting našeg kluba i nadamo se da ćemo imati dva predstavnika na Olimpijskim igrama u Riju 2016.g.i to Danijala i Slađanu Perunović. Ja sam se lično angažovao oko prelaska, ovog izuzetnog sportiste i čovjeka u naš klub i nadam se da nisam pogriješio i da će dati rezultate. Cilj nam je da mu obezbijedimo normalne uslove i kako bi on još više napredovao”, rekao je Drago Musić, trener atletičara Nikšića.

I sam Furtula nije krio oduševlenje prelaskom.

"Drago mi je što sam prešao u Nikšić iz više razloga, naravno onaj najbitniji je da je klub meni izašao u susret i ponudio mi bolje uslove u odnosu na klub čiji sam bio član do sada. Nadam se da će saradnja biti uspješn kako za mene tako i za klub”, objasnio je Furtula.

Bonus video: