Pljevlja: U požaru izgorjela kuća, sumnja se da je stradao i vlasnik

"Vatrogasci pretražuju zgarište kuće koja se u potpunosti urušila, ali za sada nijesmo pronašli tragove koji bi potvrdili naše sumnje", rekao je v.d. komandira pljevaljske Službe zaštite Bogdan Bojović
1 komentar(a)
vatra, požar, Foto: Shutterstock.com
vatra, požar, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 02.01.2015. 17:27h

U požaru koji je jutros u dva sata izbio u pljevaljskom selu Vis do temelja je izgorjela kuća osamdesetogodišnjeg Gojka Milinkovića i njegove nekoliko godina mlađe sestre.

Policija i vatrogasci sumnjaju da je i Milinković stradao u požaru, ali još uvijek nema zvanične potvrde te informacije.

Milinković je sam živio na spratu, a u prizemlju njegova sestra, koja je uspjela da napusti kuću prije nego što su se nagorele grede urušile.

"Vatrogasci pretražuju zgarište kuće koja se u potpunosti urušila, ali za sada nijesmo pronašli tragove koji bi potvrdili naše sumnje. Pretraga je još u toku, a pitanje je da li će noćas biti završena ili će se nastaviti sjutra", rekao je VD komandira pljevaljske Službe zaštite Bogdan Bojović.

Bojović je kazao da su vodu za gašenje požara morali da crpe pumpama iz obližnjeg bunara jer zbog zbog snijega i leda, vatrogasnim vozilima nijesu mogli da priđu do kuće.

Bonus video: