Budva: Lažna dojava o bombi u diskoteci "Sparta"

Noć u Budvi je protekla mirno, nije bilo većeg narušavanja javnog reda i mira. Iako je prema procjenama u gradu bilo više od 10.000 ljudi, policija je uspjela da održi javni red i mir, pa su registrovane smao par čarki među alkoholisanim pojedincima
248 pregleda 14 komentar(a)
diskoteka Sparta, Foto: Facebook.com
diskoteka Sparta, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 01.01.2015. 09:44h

Inspektori budvanske policije jutros su u sat iza ponoći evkuisali kompletnu diskoteku "Sparta" u centru grada, te upozorili stanare zgrade u kojoj se nalazi ovaj noćni klub, nakon što je u stanicu policije prijavljeno da je postvaljena eksplozivna naprava.

Poziv u policiju stigao je sa zaštićenog broja, a muški glas je kazao da je u diskoteci postvaljena bomba, koja će biti aktivirana. Uslijedila je brza rekacije policije, ljudstvo koje je bilo na terenu, radi obezbjeđivanja koncerta, alarmirano je, tako da su za nekoliko minuta, pripandici policije uletjeli u diskoteku.

Odmah je naređeno da svi napuste lokal. Kako "Vijesti" nezvanično saznaju brojni gosti su bez panike, napustili noćni klub, nakon čega je uslijedio pregled svih prostorija unutara diskoteke.

"Sparta" godinama važi za jedno od popularnijih mjesta za noćni provod, i jedna je od najluksuznijih diskoteka na našoj obali.

Takođe, pripadnici policije su ušli i u zgradu u kojoj se nalazi "Sparta", te o dojavi o postavljanju bombe upoznali stanari, koji su napustili stanove.

Policija je ubrzo pregledala kompletan objekat, te utvrdila da je riječ o lažnoj dojavi.

U Novogodišnjoj noći goste u Sparti je zabavljao Slaven Đukanović.

Inače, kako saznajemo, noć u Budvi je protekla mirno, nije bilo većeg narušavanja javnog reda i mira. Iako je prema procjenama u gradu bilo više od 10.000 ljudi, policija je uspjela da održi javni red i mir, pa su registrovane smao par čarki među alkoholisanim pojedincima.

Bonus video: