Pajović pucao na Lakovića, jer se svetio za ranjavanje Stanišića?

Prema nezvaničnim informacijama iz policije, “golf 3", koji je korišćen u pokušaju ubistva Bobana Lakovića, bio je ukraden
2485 pregleda 57 komentar(a)
Vuk Pajović, Radisav Stanišić, Foto: Facebook.com
Vuk Pajović, Radisav Stanišić, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 29.12.2014. 17:47h

Spužanin Vuk Pajović, pripadnik samozvanog zagoričkog klana, priznao je juče ujutru u podgoričkoj policiji da je u petak veče na Zabjelu pucao u Bobana Lakovića (30).

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti” iz policije, Pajović je izlazak Lakovića iskoristio kao priliku da mu se osveti jer je 30. juna 2014. pucao na Radisava Gila Stanišića, koji je njegov dobar prijatelj.

Pajović se sam predao policiji u pratnji advokata.

Načelnik Centra bezbjednosti Podgorica Vojislav Dragović kazao je juče da se Pajović predao policiji nakon što je za njim raspisana potjernica.

Dodao je da je Pajović juče, uz krivičnu prijavu, priveden zamjeniku višeg državnog tužioca u Podgorici.

Laković je teško ranjen 26. decembra u pucnjavi koja se oko 19.15 časova dogodila u Ulici Buda Tomovića na Zabjelu.

Prema nezvaničnim informacijama, pogođen je sa najmanje dva metka u ruku i nogu.

Laković je 25. decembra po nalogu sutkinje Jelene Perović pušten iz pritvora, gdje je bio nakon što je 30. juna ove godine u centru Podgorice ranio pripadnika samozvanog "zagoričkog klana" Radisava Gila Stanišića.

Njegova porodica je založila stan kao garanciju da će se pojavljivati na suđenju.

Uništeni "golf" bio ukraden

Prema nezvaničnim informacijama iz policije, “golf 3", koji je korišćen u pokušaju ubistva Bobana Lakovića, bio je ukraden.

Taj automobil zapaljen je par minuta nakon ranjavanja, na parkingu u ulici 4. jula - nepun kilometar od mjesta pucnjave. U njemu je pronađena automatska puška, okvir od te puške, više čaura i komada municije deformisanih od vatre.

Bonus video: