Najbolja Jelena Maksimović

Jelena Maksimović je u Finskoj nastavila niz osvajanja evropskih seniorskih medalja za Crnu Goru i Omladinac, nakon što je na dva prethodna EP to uspijevalo Marini Raković
0 komentar(a)
KK Omladinac, Foto: Facebook
KK Omladinac, Foto: Facebook
Ažurirano: 27.12.2014. 19:11h

Bronzana sa 49. Evropskog prvenstva u Tampereu, državna reprezentativka Jelena-Peca Maaksimović najbolja je takmičarka karate kluba Omladinac u tek završenoj sezoni. Upravni odbor trofejnog kluba, koji u svim uzrastima daje 35 državnih reprezentativaca, odlučio je da su u muškoj konkurenciji najbolji Mario Hodžić, kadetski svjetski prvak i juniorski viceprvak svijeta, i Vladimir Jović Balkanski prvak u mlađim seniorima.

Za vrhunske sportske rezultate priznanja su dobile članice reprezentativne ekipe u borbama : Ana Drašković, Marina Raković i Dragana Konjević, te Nenad Dulović osvajač brojnih medalja.

Jelana Maksimović je dobila plaketu i na proglašenju najboljih spoortista Podgorice, na kojem je Duloviću uručeno priznanje za perspektivnog sportistu.

A za perspektivne sportiste kluba, UO Omladinca je nagradio Balšu Miličkovića i Bojana Boškovića. Osnivač kluba Nikola Raković uručio je priznanja i sponzorima, prijateljima kluba i medijima. Svečanosti uručenja nagrada prisutvovali su predsjednik Karate saveza Crne Gore Dragan Šakotić i selektori Dragoljub Fatić i Jugoslav Bukilić. Domaćin je bio trener Omladinca Žarko Raković, selektor mlađih seniorki u borbama.

Bonus video: