Mihailo Vukić: Zbog tuđe sam greške hapšen

“Vijesti” su tada objavile da je uhapšen po potjernici Interpola Slovenije i kontaktirale njegove kolege iz kompanije, koji nijesu željeli da komentarišu tu situaciju. Napotjernici je pisalo da ga traže zbog prevare
696 pregleda 12 komentar(a)
Mihailo Vukić, Foto: Privatna arhiva
Mihailo Vukić, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 27.12.2014. 15:53h

Bivši košarkaš i biznismen iz Bara Mihailo Vukić, saopštio je da su mediji narušili mir njegove porodice i ugrozili reputaciju firme Allegra-Montenegro, kada su objavili da je uhapšen u Argentini.

“Vijesti” su tada objavile da je uhapšen po potjernici Interpola Slovenije i kontaktirale njegove kolege iz kompanije, koji nijesu željeli da komentarišu tu situaciju. Napotjernici je pisalo da ga traže zbog prevare.

“Administrativnom greškom druge države, došlo do neželjenog spleta okolnosti zbog kojih sam duže nego što sam planirao ostao u Argentini. Mediji su na žalost to prenijeli na rogobatan način, baratajući poluinformacijama koje su jako odjeknule po čitavom regionu, narušivši mir i stabilnost moje porodice, prijatelja i najbližih saradnika, ugrozivši reputaciju moje firme Allegra-Montenegro koja već godinama uspješno posluje održavajući imidž dobre usluge i kvaliteta.

Želim da izrazim zahvalnost ambasadoru Crne Gore u Argentini, gospodinu Gordanu Stojoviću, na profesionalnoj i efikasnoj pomoći pri rješavanju ovoga nesporazuma kako bih u najkraćem roku bio sa svojim putnicima. Zahvaljujem na podršci svima koji su vjerovali da je nemili događaj rezultat pogrešne interpretacije i optužbi koje sa mojom ličnošću i poslovanjem nemaju nikakvu povezanost.

U znak zahvalnosti koju sam imao od naših ljudi koji žive u Argentini, Allegra Montenegro će uplatiti 1.000 eura donacije novoosnovanoj zajednici Crnogoraca u Buenos Airesu”, piše u reagovanju Vukića.

Bonus video: