Donacije za djecu sa smetnjama u razvoju iz četiri udruženja

Karavan će početi vikend akcijom prikupljanja igračaka i knjiga u tržnim centrima Mall of Montenegro i Bazar, 27. i 28. decembra
0 komentar(a)
Coca-Cola karavan, Foto: TV Vijesti
Coca-Cola karavan, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 26.12.2014. 13:14h

Tradicionalni Karavan dobre volje, čiji je inicijator kompanija Coca-Cola Hellenic Crna Gora, biće organizovan i ove godine. Karavan će početi vikend akcijom prikupljanja igračaka i knjiga u tržnim centrima Mall of Montenegro i Bazar, 27. i 28. decembra.

Svi prikupljeni pokloni biće uručeni za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju sa teritorije Podgorice, iz četiri udruženja: NVU "Staze", Udruženje roditelja djece sa teškoćama u razvoju, Prvo udruženje roditelja djece i omladine sa posebnim potrebama i Udruženje „Pružite nam šansu“.

Navedena udruženja Karavan dobre volje sa predstavncima Coca-Cola Kluba volontera obići će 30. decembra. Tom prilikom, biće im uručene i finansijske donacije kompanije Coca-Cola Hellenic Crna Gora.

Iz kompanije su pozvali sve ljude dobre volje da i ovaj put učestvuju u Coca-Cola Karavanu i obraduju djecu uoči predstojećih praznika.

Coca-Cola Hellenic Crna Gora sedam godina kroz projekte Dan dobre volje i Karavan dobre volje podržava socijalno osjetljive grupacije stanovništva u Crnoj Gori.

Partneri u realizaciji ovogodišnjeg Karavana dobre volje su tržni centri Mall of Montenegro i Bazar, dok je medijski partner TV Vijesti.

Bonus video: