NEKOLIKO MOGUĆIH ODGOVORA...

Zašto ne možete da zadržite muškarca?

Ako ste žena i živite u uvjerenju da jednostavno nemate sreće u ljubavi, postoji mogućnost da ste sami krivi i da svojim ponašanjem jednostavno odbijate momke sa kojim ste u vezi
75 pregleda 1 komentar(a)
Žena, žene, Foto: Shutterstock
Žena, žene, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 22.12.2014. 12:52h

Ako ste žena i živite u uvjerenju da jednostavno nemate sreće u ljubavi, postoji mogućnost da ste sami krivi i da svojim ponašanjem jednostavno odbijate momke sa kojim ste u vezi.

Princeza 

Muškarci ne vole pretjeranu dramu, pogotovo kada je riječ o potpuno nevažnim sitnicama. Vaša lepota i fizička privlačnost jednostavno nekada nisu dovoljne. 

Sve dijelite s drugima 

Muškarci ne podnose činjenicu da sve vaše prijateljice znaju njegove inače najskrivenije tajne, koje je u povjerenju podijelio s vama. Neke činjenice jednostavno treba da ostanu samo među vama. 

Glumite trofej 

Momak vam plaća večere i pića, ali i sve ostalo što vam padne na pamet. Možda je vrijeme da pronađete posao i budete samostalniji i samim tim privlačniji, a ne samo "sponzoruša". 

Previše ste nesigurni 

Stalno od muškarca tražite da vam se javljaju i ponavljaju vam koliko im je stalo do vas. Možda bi trebalo da im date malo prostora i malo više da vjerujete u sebe. 

Previše razmišljate 

Nemojte se pretjerano umarati razmišljanjem o njegovim izjavama, o tome šta je on zapravo želio da vam kaže, jer ćete na taj način propustiti sve one lijepe trenutke u kojima biste mogli da uživate. 

Ne podnosite njegove prijatelje 

Morate biti svjesni da muškarci dio vremena provode sa svojim prijateljima i vjerovatno nema opravdanog razloga za pokušaje sprječavanja istog. Prihvatite ih kao dio njegovog života, a njihovu prisutnost u svom svedite na minimum. 

Preporučujemo za Vas