Rožaje: Ranio se zbog nesrećne ljubavi

S obzirom na to da su Nihad i djevojka različitih vjera, toj ljubavi, kazao je Murić policajcima, protivili su se i njihovi roditelji
162 pregleda 18 komentar(a)
nož, Foto: Shutterstock.com
nož, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 20.12.2014. 08:23h

Rožajac Nihad Murić (27), umalo je skupo koštala neuzvraćena ljubav. U želji da privuče pažnju djevojke u koju je zaljubljen i samilost roditelja koji nijesu odobravali tu vezu, Murić je sebe ranio u stomak.

Policiji je, međutim, prijavio da ga je povrijedio jedan od dvojice muškaraca koji su ga, kako je ispričao inspektorima, 10. decembra presreli u Ulici IX crnogorske brigade. Tokom davanja izjave, rekao je da su oba napadača bila maskirana i da su mu prijetili da im preda mobilni telefon.

Kada je odbio da to učini, kako je prvobitno ispričao policiji, jedan od napadača nožem ga je rasjekao u predjelu stomaka. Muriću je prva pomoć pružena u rožajskom Domu zdravlja, odakle je prebačen u beransku bolnicu gdje je zadržan nekoliko dana.

Nakon sprovedenih opsežnih operativno-tehničkih mjera i radnji, kriminalistička policija rožajskog Odjeljenja bezbjednosti tvrdi da je rasvijetlila razbojništvo u pokušaju. Njihove sumnje potvrdilo je i Murićevo priznanje da se samopovrijedio zbog djevojke u koju je zaljubljen.

S obzirom na to da su različite vjere, njihovoj ljubavi, kazao je policajcima, protivili su se i roditelji. Nihad je policiji kazao da se nožem ranio na aerodromu u Beranama tokom dana.

Kada je shvatio da je povreda ozbiljna, zatražio je ljekarsku pomoć, a potom izmislio priču za policiju. O događaju je obaviješteno rožajsko tužilaštvo.

Bonus video: