EKSPLOZIJA U CENTRU GRADA

Podgorica: Bombom na "audi" Nikole Perovića

Perovićev “audi A8” registarskih oznaka PG-DZ675 bio je parkiran u Ulici Vuka Karadžića, ispred kafea Nero, u neposrednoj blizini Ministarstva pravde i Višeg tužilaštva
689 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 20.12.2014. 07:17h

Automobil Podgoričanina Nikole Perovića, sina biznismena Dragana Perovića, gotovo je uništen u eksploziji koja se sinoć oko 23.20 sati dogodila u centru Podgorice.

U eksploziji niko nije povrijeđen, a djelovi vozila bili su rasuti po ulici. Perovićev “audi A8” registarskih oznaka PG-DZ675 bio je parkiran u Ulici Vuka Karadžića, ispred kafea Nero, u neposrednoj blizini Ministarstva pravde i Višeg tužilaštva.

Stanari jedne od zgrada u toj ulici nijesu mogli da preciziraju da li Perović živi u njihovom komšiluku, ali su kazali da je uništeni automobil često parkiran na toj lokaciji.

Jedna od stanarki ispričala je da je eksplozija probudila iz sna.

"Učinjelo mi je da sam poletjela dva metra iz kreveta. Eksplozija je bila toliko jaka da se još tresem”, kazala je ona novinaru “Vijesti” pola sata prije ponoći.

Podgorički inspektori sinoć su tokom uviđaja izuzeli tragove, ali i ispitivali stanare obližjnih zgrada kako bi pronašli eventualnog očevica. Sinoćnji napad na vozni park Perovića drugi je u proteklih pola godine - 11. juna u podmetnutom požaru u potpunosti je izgorio “mercedes” starijeg Perovića, koji je koristila njegova kćerka Ana Marović.

Dragan Perović je bivši vlasnik Pro Montea. Trenutno je vlasnik hotela "Hemera" u Podgorici i lanca hotela i restorana “Astoria” u Budvi, Kotoru i Podgorici.

Galerija