Uhapšeno osam osoba, zaplijenjeni ekstazi, marihuana i amfetamin

Sumnja se da su M.T. i L.O. u proteklom periodu, na području Opštine Herceg Novi, u kontinuitetu prodavali opojne droge amfetamin i ekstazi većem broju lica, radi dalje prodaje ili uživanja
112 pregleda 5 komentar(a)
marihuana, Foto: Shutterstock
marihuana, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 19.12.2014. 14:41h

U višemjesečnoj policijskoj akciji "Rivijera" usmjerenoj na suzbijanje tzv. ulične prodaje amfetamina i ekstazija na području primorja, juče su uhapšena dvojica Novljana M.T. (27) i L.O. (23).

"Policajci su juče po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici pretresli stanove i automobile koje koriste M.T. i L.O. Pretresim su pronađeni i oduzeti veći broj mobilnih telefona sa SIM karticama za koje se sumnja da su ih M.T. i L.O. koristili prilikom vršenja krivičnih djela; manja količina marihuane za koju se sumnja da je bila namijenjena stavljanju u promet, te pištolj "CZ" cal. 7,62 mm, sa dva okvira i 17 komada municije istog kalibra, u vlasništvu R.O, oca L.O, za koji R.O. nema dozvolu i zbog čega će protiv njega biti podnijeta krivična prijava", navodi se u saopštenju UP:

Sumnja se da su M.T. i L.O. u proteklom periodu, na području Opštine Herceg Novi, u kontinuitetu prodavali opojne droge amfetamin i ekstazi većem broju lica, radi dalje prodaje ili uživanja.

Osumnjičeni M.T. i L.O. će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem državnom tužiou u Podgorici, zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Iz Uprave policije saopšteno je da su u istoj akciji ranije uhapšeni P.P. (25), P.Đ. (23), F.K. (18), M.Đ. (22), i M.T. (27) iz Herceg Novog i J.M. (27) iz Bosne i Hercegovine.

Policajci su tokom ove akcije pronašli i zaplijenili ukupno 324 komada tableta ekstazi, oko 150 grama marihuane i oko 30 grama amfetamina.

Bonus video: