Soraja Vučelić ne zna da je traži policija

"Inspektor se nasmijao kad je čuo da se piše da me traže. Znaju gdje me mogu naći, ne postoji potjernica za mnom. Bila sam na razgovoru i više im ne trebam”, rekla je
396 pregleda 11 komentar(a)
Soraja Vučelić, Foto: Facebook.com
Soraja Vučelić, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 19.12.2014. 07:41h

Starleta Soraja Vučelić (29) tvrdi da je zvala “inspektora” kada je pročitala tekst “Vijesti” da je crnogorska policija raspisala lokalnu potjernicu za njom, koju traže u okviru istrage ubistva Baranina Armina Muše Osmanagića.

"Inspektor se nasmijao kad je čuo da se piše da me traže. Znaju gdje me mogu naći, ne postoji potjernica za mnom. Bila sam na razgovoru i više im ne trebam”, rekla je Soraja za današnji broj hrvatskog dnevnog lista “24 sata”.

Starleta je to saopštila nakon što je pozvala novinarka hrvatskog lista na njen broj telefona.

Iz barske policije kazali su da nemaju podatak da je Vučelić zvala nekog od inspektora i ponovili da se ona nalazi na lokalnoj potjernici i da je traže radi prikupljanja obavještenja.

“Ukoliko se pojavi negdje u Crnoj Gori Vučelić će biti privedena u Centar bezbjednosti Bar”, kazao je sagovornik “Vijesti” iz policije.

Prema podacima dnevnog lista “24 sata”, sa Sorajom je u bašti lokala “Savoja” na dan ubistva Osmanagića bila i njena prijateljica iz Hrvatske Tina Šegetin.

Bonus video: