Načisto na TV Vijesti: Gost Stevan Dojčinović

Dojčinović će govoriti o organizovanom kriminalu na Balkanu, kako se grupe kriminalaca udružuju, kako sarađuju i koji su putevi kokaina od Latinske Amerike, preko Balkana do Evrope. Emisija počinje u 20:50
2 komentar(a)
načisto, Foto: Screenshot (YouTube)
načisto, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 18.12.2014. 14:25h

Večerašnji gost Petra Komnenića je srpski novinar Stevan Dojčinović, autor knjige Šarić- kako je balkanski kokainski kartel osvojio Evropu.

Dojčinović će govoriti o organizovanom kriminalu na Balkanu, kako se grupe kriminalaca udružuju, kako sarađuju i koji su putevi kokaina od Latinske Amerike, preko Balkana do Evrope. Emisija počinje u 20:50.

Svakog četvrtka gledaoci naše televizije imaju mogućnost da prate sedmu sezonu emisije Načisto sa Petrom Komnenićem. Ova produkcija, koja postoji od početka emitovanja signala televizije, iz sezone u sezonu gledaocima pruža mogućnost da od aktera crnogorske političke i društvene stvarnosti, ali i regiona, saznaju najvažnije informacije.

Novinar i urednik ove emisije, Petar Komnenić, kojeg često karakterišu kao umjerenog, nenapornog, korektnog i objektivnog, direktnim i konkretnim pitanjima nastoji dobiti sve odgovore na koje javnost u Crnoj Gori ima pravo.

Svake sedmice, Petar Komnenić, u emisiji ugošćava razne poznate ličnosti iz različitih društvenih oblasti kako bi došao do informacija koje su interesante i koje mogu biti korisne za gledaoce.

Svakog narednog četvrtka gledaoce očekuju novi gosti i interesantne teme za sve ljubitelje ove emisije.

Bonus video: