Sea Dance: Ostalo još malo karata po promo cijeni

U Crnoj Gori su u prodaji i ulaznice za Exit festival po cijeni od 51,5 eura
76 pregleda 0 komentar(a)
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 17.12.2014. 16:01h

Zbog velikog interesovanja ostao je još mali broj karata za predstojeći Sea Dance festival po cijeni od 19,99 eura, a zainteresovani će moći da ih kupe do petka 19. decembra, nakon kojeg će ulaznice biti skuplje.

Ulaznica od 19.99 eura je za 65 odsto jeftinija od redovne cijene karata, saopštili su organizatori.

Debitantsko izdanje najvećeg crnogorskog festivala nominovano je za titulu najboljeg novog i najboljeg festivala srednje klase na najčuvenijem evropskom takmičenju za takve manifestacije - European Festival Awardsu. Sea Dance je ušao u finale u obije kategorije na osnovu glasova preko milion ljudi iz cijelog svijeta. Prvo izdanje je prošlog ljeta za tri festivalska dana posjetilo više od 80 hiljada ljudi.

U Crnoj Gori su u prodaji i ulaznice za Exit festival po cijeni od 51,5 eura, a oni koji kupe komplet ulaznica tokom promotivne akcije biće nagrađeni i ulaznicom za Sea Dance, potpuno besplatno uz uslov registracije na sajtu gigstix.com. U prodaji su i ulaznice za Exit kamp, koji će biti otvoren od 7. do 14. jula, po cijeni od 26,5 eura. Ulaznice za Sea Dance kamp, koji će raditi u periodu od 13. do 20. jula, dostupne su po istoj cijeni.

Naredna godina biće u znaku 15. rođendana Exita, koji će se od 9. do 12. jula održati tradicionalno na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a uslijediće Sea Dance od 16. do 18. jula na plaži Jaz.

Exitov 15. rođendan biće obilježen svirkom kultnog britanskog hevi metal sastava Motorhead, kalifornijskih rokera Eagles of Death Metal, kao i perjanica srpske rok scene - supergrupe Škrtice, Goblina i Eyesburna.

Bonus video: