Humanitarna rok svirka za bolnicu na Cetinju

"Humanitarne koncerte za bolnicu organizujemo već pet godina, a osim posjetioca svirki svoj doprinos daju i muzičari i klubovi koji odvajaju od pazara"
0 komentar(a)
Anja zeta, Foto: Facebook
Anja zeta, Foto: Facebook
Ažurirano: 16.12.2014. 16:13h

Humanitarni rok koncert za pomoć ORL odjeljenju bolnice "Danilo I" na Cetinju održaće se sjutra veče u klubu "Charlie" u Podgorici, a nastupiće Anja Zet, Simon i Anđela i Vukašin i prijatelji. Početak svirke je zakazan za 21 sat, a na ulazu će biti postavljen ćup u koji će posjetioci moći da ostave novac koji žele da doniraju bolnici.

"Humanitarne koncerte za bolnicu organizujemo već pet godina, a osim posjetioca svirki svoj doprinos daju i muzičari i klubovi koji odvajaju od pazara. Od skupljenih sredstava kupićemo posteljinu, jorgane i razna sredstva za higijenu, ono što je najpotrebnije za odjeljenje ORL", saopštio je Damir Ibišević ispred NVO "Muzika alternativa kultura" koja stoji iza ovog događaja.

Iz iste NVO najavljena je žurka "Drum Culture" koja će se u subotu 20. decembra održati u podgoričkom kafiću "Paleta" u Podgorici, a kojom će pomenuta organizacija zatvoriti svoje aktivnosti za ovu godinu. Na tom događaju nastupiće DJ-evi Bratski (d'n'b), Jazz Spirit (Old school hip hop i funky) i Daibi (Ragga). Ulaz je besplatan, početak žurke u 21 sat, a posjetioci mogu da očekuju promotivne cijene pića.

Bonus video: