Danilovgrad: Osumnjičen da je taksisti ukrao novac i auto

Policajci su pretragom terena pronašli pištolj marke "Ekol", koji je, sumnja se, korišćen prilikom izvršenja ovog krivičnog djela, kao i napušteno taksi vozilo
130 pregleda 2 komentar(a)
lisice, hapšenje, Foto: Shutterstock
lisice, hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 16.12.2014. 12:40h

Danilovgradska policija je danas uhapsila R.V. (40) iz Danilovgrada, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo.

"Naime, Dežurna služba OB Danilovgrad je, jutros oko 05,15 časova, obaviještena od Dežurne službe CB Podgorica da im je prijavljeno od strane dispečera jednog taksi udruženja iz Podgorice, da je Z.J, vozač tog taksi udruženja, rano jutros, u mjestu Bandići u opštini Danilovgrad, napadnut od strane njemu nepoznatog lica koje mu je, uz prijetnju pištoljem, oduzelo novac i taksi vozilo. Službenici OB Danilovgrad su identifikovali i uhapsili R.V, koji se sumnjiči da je počinio ovo krivično djelo", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Policajci su pretragom terena pronašli pištolj marke "Ekol", koji je, sumnja se, korišćen prilikom izvršenja ovog krivičnog djela, kao i napušteno taksi vozilo.

"Predmetno oružje biće predmet vještačenja u Forenzičkom centru. O događaju je obaviješten Zamjenik osnovnog državnog tužioca u Podgorici. Pronađeno vozilo je vraćeno taksi udruženju. R.V. će u zakonskom roku, uz poseban izvještaj biti predat nadležnom državnom tužiocu na dalju nadležnost", saopšteno je iz prave policije.

Bonus video: