EXTRA LIFESTYLE SA NIKOLOM RADUNOVIĆEM

Pjesmom rađali ljubav

95 pregleda 3 komentar(a)
Nikola Radunović, Foto: Screenshot (YouTube)
Nikola Radunović, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 15.12.2014. 20:57h

Gostovanje „Perpera“ u Kotoru bila je prilika da frontmen grupe Nikola Radunović pokuša da objasni vezu između Cetinjana i stanovnika grada pod Vrmcem, ali i prisjeti se dana, kada su mnogi njihovu pjesmu „Goro moja“ predlagali za državnu himnu Crne Gore.

Iako su, kaže, svaku numeru radili isključivo iz potrebe da izraze svoje misli i osjećanja, priznaje da nisu mogli da odbiju ponudu čelnika Fudbalskog saveza Crne Gore, pa je nastala pjesma „Hrabri sokoli“.

Upravo u ovom mjesecu proslavljaju 23 godine na sceni, a prepoznatljiv muzički izražaj koji je obilježio njihov rad donio im je simpatije brojne publike. No, kao najveću nagradu, tvrdi Nikola Radunović, doživljavaju mnoge ljubavi, koje su se rađale uz njihove pjesme.

Gostujući u emisiji „Extra Lifestyle“ vokal cetinjskog sastava podsjetio se i učešća na raznim festivalima, a onima koji tek počinju muzičku karijeru savjetuje da koriste svaku priliku da nastupe pred publikom.

Uz razgovor sa Nikolom Radunovićem, u ovoj emisiji donosimo i vijesti za prodaju ulaznica za Eurosong, koji će se od 19. do 23. maja naredne godine održati u Beču, ali i storiju sa ovogodišnjeg izbora za Mis svijeta u Londonu, na kojem je trijumfovala Rolin Straus iz Južnoafričke Republike.