Popović traži novu istragu

Jovica Zindović nedavno je i pravosnažno osuđen na 15 godina zatvora zbog tog zločina
94 pregleda 0 komentar(a)
Jovica Zindović, Foto: Jadranka Ćetković
Jovica Zindović, Foto: Jadranka Ćetković
Ažurirano: 12.12.2014. 09:14h

Duško Popović, otac ubijenog Luke Popovića, predao je vrhovnom državnom tužiocu zahtjev da se pokrene nova istraga o ubistvu njegovog sina 13. januara 2013. Jovica Zindović nedavno je i pravosnažno osuđen na 15 godina zatvora zbog tog zločina.

Popović je prije par dana saopštio da je tijelo njegovog ubijenog sina Luke nakon zločina premještano iz jedne hotelske sobe u drugu, kako bi se prikrili dokazi i stvarni motiv zločina.

Zbog toga od Ivice Stankovića traži novu, sveobuhvatnu istragu, nagovještavajući da posjeduje dokaze “na osnovu kojih će svaki odgovoran tužilac morati da pokrene reviziju cjelokupnog postupka i utvrdi stvarni motiv zločina”.

“Predmet nikada i niko ne može zatvoriti, dok ne stigne zaslužena kazna sve koji su umješani u zločin. Ako sve ovo u obnovljenom postupku ne bi uspio da dokažem, spreman sam da prihvatim kaznu ubice moga sina, a njega neka puste na slobodu.

Apsolutno tvrdim da je na sceni bila orkestrirana, kolektivna opstrukcija dokaza kako bi se zaštitio ubica i nalogodavac zločina”, rekao je Popović.

Bonus video: