Osumnjičen da je iz Ostroga ukrao 1.500 eura

Kako se pretpostavlja N.G, je u noći između 6. i 7. decembra, ušao u Crkvu Svete Trojice Donjeg manastira Ostrog, tako što je odvalio vrata cjelivaonice, a potom obio metalnu kutiju u kojoj je bilo 1.500 eura. Nakon toga je pobjegao
126 pregleda 0 komentar(a)
manastir Ostrog, Foto: Arhiva "Vijesti"
manastir Ostrog, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 11.12.2014. 15:26h

Danilovgradska policija uhapsila je N.G. (35), rođenog u Nikšiću, zbog sumnje da je iz Crkve Svete Trojice Donjeg manastira Ostrog ukrao 1.500 eura.

Kako se pretpostavlja N.G, je u noći između 6. i 7. decembra, ušao u Crkvu Svete Trojice Donjeg manastira Ostrog, tako što je odvalio vrata cjelivaonice, a potom obio metalnu kutiju u kojoj je bilo 1.500 eura. Nakon toga je pobjegao.

Službenici OB Danilovgrad su 7. decembra, po obavještenju, o događaju upoznali zamjenika Osnovnog državnog tužioca u Podgorici i izašli na lice mjesta gdje je izvršen uviđaj.

“Izuzeti su tragovi koji su upućeni u Forenzički centar radi vještačenja. Sveukupne policijske aktivnosti, koje su preduzete radi rasvjetljavanja događaja, dovele su do identifikovanja osumnjičenog N.G koji je sinoć uhapšen”, saopšteno je iz Uprave policije.

On je danas uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave, priveden zamjeniku Osnovnog državnog tužioca u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.

Bonus video: