Ćelić sporazumno napustio Budvansku rivijeru

0 komentar(a)
Ćelić, Foto: Privatna arhiva
Ćelić, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 11.12.2014. 10:51h

Nakon dolaska Novice Bjelice, čekalo se samo ozvaničenje, što su “Vijesti” već najavile 25. novembra – Milan Ćelić od juče nije više član Budvanske rivijere.

Poslije svega nekoliko mjeseci u Budvi i dvije odigrane utakmice u Ligi šampiona, bivši srednji bloker Crvene zvezde je sporazumno raskinuo ugovor sa crnogorskim šampionom, pa će potražiti novu sredinu.

"Milan je bio je veoma korektan, i bio je svjestan da Bjelica u ovom trenutku ima veći kvalitet za Ligu šampiona, a ima želju da igra u kontinuitetu, nakon dobre prošle sezone u Turskoj", rekao je “Vijestima” Časlav Đurović, sportski direktor Budvanske rivijere.

Ćelić je bio starter u prvom kolu Lige šampiona, na gostovanju Budvana protiv Rešovije (0:3). Na debiju je za dva seta igre upisao jedan poen, i to iz servisa, dok je u napadu dobio samo jednu loptu, i bio je izblokiran.

U drugom kolu, kod kuće sa Berlinom, izgubio je mjesto startera (šansu je dobio Ivan Ječmenica), a Ćelić je ulazio u igru samo u drugom setu, dva puta da servisa.

Zbog toga su u budvanskom klubu odlučili da pojačaju poziciju srednjeg blokera i doveli srpskog internaconalca Novicu Bjelicu, kada je bilo jasno da će Ćelić biti prekobrojan.

U trećem kolu, kada je prošle nedjelje u Budvi gostovao ACH volej, Ćelić nije bio u sastavu, već na tribinama.

Budvansku rivijeru do kraja godine očekuje još jedan meč u Ligi šampiona, 17. decembra u Ljubljani protiv ACH voleja.

Nakon tri kola, Budvani su treći na tabeli sa dvije pobjede i porazom, dok je ACH volej, od koga su izabranici Slobodana Boškana bili bolji u Budvi (3:1), posljednji sa sva tri poraza.

Bonus video: