Nikšićanin osumnjičen da je pokušao da ubije sugrađanina

"M.K. se sumnjiči da je, 7. decembra, oko 19,15 sati, u mjestu Kočani – Nikšić pokušao da ubije V.Đ. tako što ga je nožom ubo u lijevu stranu grudnog koša"
66 pregleda 1 komentar(a)
napadač, napadač nož, Foto: Shutterstock
napadač, napadač nož, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 09.12.2014. 18:07h

Nikšićanin M.K. (63) uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije sugrađanina V.Đ. (35), dovodeći time u opasnost i B.B. (40), takođe iz Nikšića.

"M.K. se sumnjiči da je, 7. decembra, oko 19,15 sati, u mjestu Kočani –Nikšić pokušao da ubije V.Đ. tako što ga je nožom ubo u lijevu stranu grudnog koša. Takođe, M.K. je nožem povrijedio i B.B. sa unutrašnje strane natkoljenice“, saopšteno je iz Uprave policije.

Kada je osoblje Opšte bolnice u Nikšiću, gdje su povrijeđeni Nikšićani primljeni, prijavilo događaj policiji, identitet osumnjičenog nije bio poznat.

Pripadnici CB Nikšić su pronašli M.K, koji je nakon izvršenja krivičnog djela pobjegao. On je uhapšen iste večeri, 8. decembra oko dva sata.

Kod M.K. je pronađen i od njega oduzet nož na rasklapanje koji je, sumnja se, korišćen prilikom izvršenja krivičnog djela.

Nož je, sa tragovima izuzetim tokom uviđaja, upućen u Forenzički centar radi vještačenja.

Osumnjičeni M.K. je juče, uz krivičnu prijavu, priveden ZVDT u Podgorici. ZVDT mu je, nakon saslušanja, donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici.

Bonus video: