Hoakin Finiks se ipak ne ženi

"Počeli smo da izlazimo i mislim da je ona ta. Zaprosio sam je i rekla je 'da'. Ako sve bude kako treba ženim se", kazao je glumac.
258 pregleda 0 komentar(a)
hoakinfiniks, Foto: Amyskitchen.co.uk
hoakinfiniks, Foto: Amyskitchen.co.uk
Ažurirano: 09.12.2014. 15:33h

Poznati američki glumac Hoakin Finiks ispričao je kako je upoznao svoju instruktorku joge tokom nedavnog gostovanja u emisiji Dejvida Letermana, a zatim dodao da ju je zaprosio. Ipak, u pitanju je samo šala. Glumac je inače poznat po ovakvim šalama kada gostuje na TV emisijama.

"U pitanju je šala. Hoakin ima neobičan, spontan smisao za humor, ali to što je rekao nije tačno", kazao je njegov PR za "The Independent".

Pričajući sa Letermanom o svojim joga sesijama Finiks je demonstrirao pozu koju je nazvao "kroćenje svinje", a koja je u najblaže rečeno izgledala čudno. Glumac je dodao da je poza bolna, ali da ga je instruktorka naučila da je to njegov emotivni bol. A zatim je neočekivano kazao da je ona ljubav njegovog života.

"Ovo je luđi dio priče. Počeli smo da izlazimo i mislim da je ona ta. Zaprosio sam je i rekla je 'da'. Ako sve bude kako treba ženim se", kazao je glumac.

Bonus video: