Uhapšeni osumnjičeni za pljačku 16 stanova u Podgorici

Darko Žudić (30) i Bojan Božić (27) su, kako saznaje TV Vijesti, privedeni zbog pljačke stana u podgoričkom naselju Zabjelo, a policija sumnja da su od avgusta ove godine počinili još 15 teških krađa u stanovima u Podgorici i u jednom u Kotoru
154 pregleda 0 komentar(a)
pljačka, lopovi, Foto: Shutterstock
pljačka, lopovi, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 06.12.2014. 16:04h

Podgorička policija uhapsila je Darka Žudića (30) iz Pančeva i Bojana Božića (27) iz Obrenovca zbog sumnje da su opljačkali 16 stanova u Podgorici i jedan u Kotoru, prenosi TV Vijesti.

Žudić i Božić su, kako saznaje TV Vijesti, privedeni zbog pljačke stana u podgoričkom naselju Zabjelo, a policija sumnja da su od avgusta ove godine počinili još 16 teških krađa u stanovima u Bloku 5 i 6, Zagoriču i na Starom aerodromu.

To su, kako navodi TV Vijesti, činili tako što bi jedan od njih upadao preko balkona u stanove koji su bili na prvom spratu, a potom otvarao vrata drugom.

Krali su laptopove, mobilne telefone, zlatni i Svarovski nakit, skupocjene satove, garderobu, patike i druge stvari.

U stanu koji su iznajmljivali u Ulici Vasa Raičkovića pronađen je dio ukradenih stvari, a Žudić i Božić su, kako navodi TV Vijesti, često mijenjali stanove gdje su živjeli, kretali su se rentakarom, a odavno su poznati policiji u Srbiji po krađama.

Bonus video: