Mićko večeras protiv Šarpa u Šarlotu

U gradu kojim vladaju Hornetsi Majkla Džordana, rival Žižiću biće domaći bokser Denis Šarp
8 komentar(a)
Milorad Žižić, Foto: Facebook
Milorad Žižić, Foto: Facebook
Ažurirano: 06.12.2014. 08:14h

Problemima sa radnom dozvolom, potom povredama i otkazivanju rivala za američki debi Nikšićanina Milorada-Mićka Žižića, došao je kraj.

Naš srednjak odbrojava sate do debija u američkom ringu, pošto će u noći između subote i nedjelje po našem vremenu, boksovati u Šarlotu.

U gradu kojim vladaju Hornetsi Majkla Džordana, rival Žižiću biće domaći bokser Denis Šarp.

"Spreman sam, osjećam se dobro i obećavam da ću dati sve od sebe da slavim u američkom debiju. Mislim da je došlo vrijeme da pokažem svijetu odakle dolazim i ko sam. Uz Božiju pomoć i malo sreće sve će biti kako sam planirao", kazao je Žižić za „Vijesti”.

On je trebalo da se 21. novembra bori u Las Vegasu, ali je dan ranije Tajron Branson otkazao zbog povrede u saobraćajnom udesu.

"Nakon otkazivanja tog meča trebalo je da čekam do 24. januara, ali moj promoter Roj Džons Džunior nije želio da mi propadnu naporne pripreme i forma koju sam dostigao. A Šarp je iskusan bokser sa skorom od 17 pobjeda, 12 poraza i četiri remija, i borbama sa velikanima poput Petera Kvilina, prvaka svijeta u WBO verziji", istakao je Žižić, koji je slavio u svih 10 dodadašnjih profi borbi a bio je prvak Mediterana u WBC verziji.

Žižić prema ugovoru sa jednim od najbojih boksera svih vremena, Džonsom Džuniorom, treba da odboksuje šest mečeva u narednih 12 mjeseci.

Bonus video: