Fly Fly patrola stiže u Podgoricu

Zanimljive snimke sa terena kao i proglašenje pobjednika prikazaće se u jutarnjem programu „Boje jutra“
55 pregleda 1 komentar(a)
Budimpešta, Foto: Shutterstock
Budimpešta, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 04.12.2014. 09:49h

Patrola stiže u glavni grad! Gledaoci su glasanjem na Facebook stranici Boje jutra odlučili da Podgorica bude grad gdje ćemo tražiti srećnog dobitnika. Provedite novogodišnje praznike u Budimpešti. Patrola kreće u akciju!

Jutarnji program Televizije Vijesti i agencija Fly Fly Travel će najsrećnije i najmudrije građane obradovati nagradnim novogodišnjim putovanjem. Riječ je o zajedničkom projektu, koji će se najdomišljatijima dati prilika da osvoje vrijednu nagradu.

Sve što treba da uradite je da date tačan, ili približno tačan odgovor na postavljeno pitanje. Nagradno pitanje će biti povezano sa mjestom u koje se putuje, pa savjetujemo sve zainteresovana da prikupe što više informacija o evropskim metropolama, ali i o turističkim mjestima u Crnoj Gori kako bi povećali svoje šanse.

Drugo putovanje koje će neko osvojiti je Nova godina u Budimpešti. Više od 1.500 godina stara istorija i kulturno blago koje su brojne civilizacije ostavile za sobom čine da Budimpešta nikada ne prestaje da fascinira.

Zanimljive snimke sa terena kao i proglašenje pobjednika prikazaće se u jutarnjem programu „Boje jutra“ u specijalnom dijelu emisije posvećenom Fly Fly patroli.

Bonus video: