UP: Rasvijetljena dva razbojništva

Naime, sumnja se da su osumnjičeni pozvonili na vrata kuće M.K. u Golubovcima i pozvali ga po imenu kazavši mu da otvori vrata, a onda su ušli i udarali ga po glavi i tijelu
1 komentar(a)
hapšenje, lisice, Foto: Shutterstock
hapšenje, lisice, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 03.12.2014. 17:27h

Službenici policije rasvijetlili su razbojništvo počinjeno 24. novembra u Golubovcima i uhapsili M.R. (22), M.M. (20) i D.K. (27) iz Podgorice, dok se traga za A.L. (21) takođe iz Podgorice.

"Ova četiri lica se sumnjiče da su, na štetu M.K. iz Podgorice, počinila krivično djelo razbojništvo", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Naime, sumnja se da su osumnjičeni pozvonili na vrata kuće M.K. u Golubovcima i pozvali ga po imenu kazavši mu da otvori vrata, a onda su ušli i udarali ga po glavi i tijelu.

"Onda su ga, kako se sumnja, vezali kanapom dok je bio na podu i od njega su zahtijevali da im kaže gdje drži novac. U kući su pronašli 13.500 eura, a u džepu od košulje 150 eura, koje su ukrali i pobjegli", navodi se u saopštenju.

M.K. je, nakon što je uspio da se odveže, došao u Stanicu policije u Golubovcima i prijavio događaj.

U Kliničkom centru Podgorica su mu konstatovane lakše tjelesne povrede.

Službenici CB Podgorica su, odmah po prijavi, izašli na lice mjesta.

"O događaju je obaviješten zamjenik Višeg državnog tužioca u Podgorici. Na licu mjesta je izvršen uviđaj, a izuzeti predmeti i tragovi upućeni su u Forenzički centar radi vještačenja. Sveukupne policijske aktivnosti ovele su do identifkovanja osumnjičenih lica", navode iz Uprave policije.

Od jednog osumnjičenog oduzeto je vozilo koje je, kako se sumnja, kupljeno ukradenim novcem, dok su ostatak novca potrošili i iskoristili za vraćanje duga.

Bonus video: