Izaberite grad koji će posjetiti Fly patrola

0 komentar(a)
Fly Fly Budimpešta, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Fly Fly Budimpešta, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 03.12.2014. 09:37h

Požurite! Na Facebook stranici Boje jutra možete glasati do večeras do 20 sati da upravo vaš grad posjeti Fly Fly patrola. Već sjutra ujutro tokom jutarnjeg programa proglasićemo koji grad ste izabrali, zato budite uz Boje jutra i glasajte. Patrola je spremna da krene u potragu za srećnim dobitnikom.

Jutarnji program Televizije Vijesti i agencija Fly Fly Travel će najsrećnije i najmudrije građane obradovati nagradnim novogodišnjim putovanjem. Riječ je o zajedničkom projektu, koji će se najdomišljatijima dati prilika da osvoje vrijednu nagradu.

Sve što treba da uradite je da date tačan, ili približno tačan odgovor na postavljeno pitanje. Nagradno pitanje će biti povezano sa mjestom u koje se putuje, pa savjetujemo sve zainteresovana da prikupe što više informacija o evropskim metropolama, ali i o turističkim mjestima u Crnoj Gori kako bi povećali svoje šanse.

Zanimljive snimke sa terena kao i proglašenje pobjednika prikazaće se u jutarnjem programu „Boje jutra“ u specijalnom dijelu emisije posvećenom Fly Fly patroli.

Bonus video: