TV Vijesti vas nagrađuje: Provedite Novu godinu u Budimpešti

Nagradno pitanje će biti povezano sa mjestom u koje se putuje, pa savjetujemo sve zainteresovana da prikupe što više informacija o evropskim metropolama, ali i o turističkim mjestima u Crnoj Gori kako bi povećali svoje šanse
1 komentar(a)
Fly Fly Budimpešta, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Fly Fly Budimpešta, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 02.12.2014. 11:55h

Fly Fly patrola je već spremna da krene u potragu za novim srećnim dobitnikom, zato se spremite i očekujte nas u svom gradu.

Jutarnji program Televizije Vijesti i agencija Fly Fly Travel će najsrećnije i najmudrije građane obradovati nagradnim novogodišnjim putovanjem. Riječ je o zajedničkom projektu, kojim se najspremnijima daje prilika da osvoje vrijednu nagradu.

Svakog mjeseca naša, specijalno za ovaj projekat sastavljena i uvijek dobro raspoložena, Fly Fly patrola obići će nekoliko crnogorskih gradova i postavljaće pitanja slučajnim prolaznicima, gdje će svi imati iste šanse da osvoje nagradno putovanje.

Sve što treba da uradite je da date tačan, ili približno tačan odgovor na postavljeno pitanje. Nagradno pitanje će biti povezano sa mjestom u koje se putuje, pa savjetujemo sve zainteresovana da prikupe što više informacija o evropskim metropolama, ali i o turističkim mjestima u Crnoj Gori kako bi povećali svoje šanse.

Na Facebook profilu Boje jutra možete glasati da upravo vaš grad posjeti Fly Fly patrola, stoga, budite uz Boje jutra i glasajte, patrola je već spremna da krene u potragu za srećnim dobitnikom.

Drugo putovanje koje će neko osvojiti je Nova godina u Budimpešti. Provedite novogodišnje praznike u glavnom gradu Mađarske. Više od 1.500 godina stara istorija i kulturno blago koje su brojne civilizacije ostavile za sobom čine da Budimpešta nikada ne prestaje da fascinira.

Zanimljive snimke sa terena kao i proglašenje pobjednika prikazaćemo u jutarnjem programu Boje jutra u specijalnom dijelu emisije posvećenom Fly Fly patroli.

Budite uz TV Vijesti.

Bonus video: