Rožajac uhapšen zbog posjedovanja heroina

Policija je 29. novembra na autobuskoj stanici u Podgorici kontrolisala A.S, koji je u ruci držao papirnu kesu u kojoj su pronađena dva pvc pakovanja
4 komentar(a)
Kriminalac, hapšenje, Foto: Shutterstock
Kriminalac, hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 01.12.2014. 19:51h

Podgorička policija uhapsila je A.S. (24) iz Rožaja, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je 29. novembra na autobuskoj stanici u Podgorici kontrolisala A.S, koji je u ruci držao papirnu kesu u kojoj su pronađena dva pvc pakovanja.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, jedno pakovanje sadržalo je oko 50 grama materije za koju se sumnja da je heroin, dok je drugo sadržalo oko kilogram materije za koju se sumnja da je smješa namjenjena za miješanje sa heroinom radi dobijanja veće količine opojne droge.

„Osnovano se sumnja da je A.S. namjeravao da prepakivanjem u manja pakovanja stavi opojnu drogu u uličnu prodaju. Njegove namjere su, međutim, spriječili policijski službenici“, kaže se u saopštenju.

Pronađena pakovanja su oduzeta od A.S, kao i dva mobilna telefona koja je imao kod sebe.

„Materije za koje se sumnja da su opojna droga heroin i takozvana smješa biće poslate na vještačenje u Forenzički centar, a o događaju je obaviješteno Više državno tužilaštvo u Podgorici“, naveli su iz policije.

Bonus video: