"PRIJETIO, VRIJEĐAO..."

Rožaje: Komunalci tvrde da ih je napao bivši policajac

„Dedeiću je govorio - pi..a ti materina, 'Sve ti j...m krivoglavo g..no'. Nekoliko puta zalijetao se na njih, pa su jedva uspjeli da uđu u kola i pobjegnu”, ispričali su „Vijestima“ očevici
85 pregleda 13 komentar(a)
Rožaje, Foto: Jelena Jovanović
Rožaje, Foto: Jelena Jovanović
Ažurirano: 04.04.2019. 14:40h

Rožajski komunalni policajci Edin Dedeić i Fuad Kurpejović tvrde da je penzionisani policajac Suljo Škrijelj namjeravao da se fizički obračuna sa njima, nakon što im je prijetio i vrijeđao ih.

Oni su sugrađanina prijavili policiji, nakon čega je osnovni državni tužilac Hajran Kalač djelo kvalifikovao kao prekršaj ometanja službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Mjerili zemljište

Prema informacijama iz policije, Dedeić i Kurpejović su, poštujući nalog tužioc, otišli kod Škrijelja kako bi obavili izvjesno mjerenje zemljišta u vezi sa imovinsko-pravnim sporom koji penzionisani policajac ima sa komšijama.

On navodno nije bio tu, a kada je stigao, komunalci tvrde da ih je verbalno napao, prijetio im i  psovao  ih.

„Dedeiću je govorio - pi..a ti materina, 'Sve ti j...m krivoglavo g..no'. Nekoliko puta zalijetao se na njih, pa su jedva uspjeli da uđu u kola i pobjegnu”, ispričali su „Vijestima“ očevici.

Nastavak u Hitnoj

Dedeić je zbog pretrpljenog šoka zatražio ljekarsku pomoć u Hitnoj. Tamo je, međutim, nakon njega stigao i Škrijelj i nastavio da ga vrijeđa, psuje i prijeti...

Govorio mu je da više ne smije kod njega da priviri.

Škrijelj je u policiji rekao su komunalni službenici mjerili dok nije bio tu, da su mu neovlašćeno ulazili u garažu.

Kazao je i da su službenim radnjama uznemirili njegvu porodicu - suprugu i kćerku.