Čudesna Crna Gora: Sve se može kad se hoće

Tamara Senić pohađa srednju muzičku školu, a talenat ne pokazuje samo na tom polju. Piše poeziju, za koju je nagrađivana, a već je izdala i zbirku pjesama
147 pregleda 0 komentar(a)
TV Vijesti Čudesna Crna Gora, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
TV Vijesti Čudesna Crna Gora, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 27.11.2014. 17:48h

U desetoj epizodi emisije ''Čudesna Crna Gora'', predstavili smo vam dvije talentovane učenice Umjetničke škole za muziku i balet ''Vasa Pavić'' u Podgorici.

Tamara Senić pohađa srednju muzičku školu, a talenat ne pokazuje samo na tom polju. Piše poeziju, za koju je nagrađivana, a već je izdala i zbirku pjesama.

U srijedu 26. novembra u 21.30h imali ste priliku da upoznate i dvanaestogodišnju Nikolinu Arapović, učenicu niže muzičke škole i Resurnog centra za djecu i mlade u Podgorici, koja svojim primjerom pokazuje kako se radom i upornošću postiže uspjeh.

O njihovim talentima i načinu na koji ga razvijaju razgovarali smo sa njihovim roditeljima, profesorima, drugarima iz škole.

'Čudesna Crna Gora'' koja se emituje se svake druge sedmice na TV Vijesti dio je projekta Amazing Montenegrins koji ostvaruju mediji i Portonovi kao strateški partneri.

Tokom šest mjeseci u ovoj emisiji objavljujemo priče, o prirodnim biserima Crne Gore, istoriji, običajima, legendama, crnogorskoj kuhinji, talentovanim ljudima i njihovim životnim sudbinama. Saznajte šta to Crnu Goru čini čudesnom, upoznajte mjesta i ljude koji žive između planina i mora!

Bonus video: