Razbojnici prijeteći puškama opljačkali naplatni punkt EPCG

126 pregleda 0 komentar(a)
Elektrodistribucija, Foto: Zoran Đurić
Elektrodistribucija, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 28.11.2014. 07:29h

Pljačka, poput onih iz akcionih filmova, dogodila se juče oko 16.10 časova - dvojica razbojnika, naoružanih automatskim puškama, upali u prostorije naplatnog punkta Distribucije Podgorica.

Nakon oružane pljačke razbojnici su pobjegli sa prilično “mršavim” plijenom - uspjeli su da otmu 3.500 eura dnevnog pazara.

Pljačkaši maskirani fantomkama i s automatima u rukama, poslije 16 časova otvorili su vrata poslovnice EPCG u Ulici Ivana Milutinovića i povikali: “Ovo je pljačka”...

Dvojica radnika tada su se bacila na pod, nakon čega je jedan od pljačkaša polomio staklo na naplatnom pultu.

Razbojnik je potom preskočio pult i iz ladice uspio da dohvati pazar, dok je drugi sa automatom u ruci na vratima čuvao stražu...

“Dva maskirana naoružana lica, opljačkala su poslovnicu FC Snabdijevanje u Ulici Ivana Milutinovića. U oružanoj pljački niko nije povrijeđen, a odnijeto je oko 3.500 eura”, piše u saopštenju EPCG.

Niko od službenika Distribucije nije povrijeđen tokom pljačke...

Pljačka u Distibuciji Podgorica trajala je manje od minuta, a naoružani razbojnici su automobilom pobjegli u pravcu zgrade ANB-a i Američke ambasade.

Policija je odmah obaviještena o razbojništvu, pa je blokirala taj dio grada.

Inspektori, međutim, tada nijesu imali previše podataka o pljačkašima i kretanju nakon krađe...

Uzeli su i snimke sa tri kamere, postavljene na zgradi Distribucije Podgorica, ali i iz unutrašnjosti naplatnog punkta.

Nakon pljačke zatvoren je pult, pa su građani, koji su u popodnevnim časovim htjeli da plate račune za struju, morali to da ostave za naredni dan.

Bonus video: