ODBOJKA

Galeb 7. put organizuje međunarodni turnir pionirki

91 pregleda 1 komentar(a)
Pionirke Galeba, Foto: ŽOK Galeb
Pionirke Galeba, Foto: ŽOK Galeb
Ažurirano: 04.04.2019. 14:36h

Povodom Dana oslobođenja grada Bara, Ženski odbojkaški klub Galeb sedmi put će organizovati međunarodni odbojkaški turnir pionirki, i to od 28. do 30. novembra.

Kako je najavio organizator, turnir će se održati u SC “Topolica” i salama OŠ “Jugoslavija” i OŠ “Blažo Jokov Orlandić”.

Učesnici turnira su Makarska (Hrvatska), Morača, Budućnost Bemaks, Budva, Herceg Novi, Galeb, Gimnazijalac, Gorštak, Libero i Galeb 2.

U grupi A nastupiće Makarska, Budućnost Bemaks, Budva, Libero i Galeb 2, a u grupi B Morača, Herceg Novi, Galeb, Gimnazijalac i Gorštak.

"Utakmice u grupama će se igrati u dva dobijena seta do završnice turnira, kada će se mečevi za 3. i 1. mjesto igrati u tri dobijena seta. Organizator je obezbijedio pehare za prva tri mjesta, diplome-zahvalnice za ostale učesnike kao i posebna priznanja za pojedince (najbolja tehničarka, smečerka, blokerka, libero, igračica i najmlađi učesnik turnira). Svečano zatvaranje turnira, uz prisustvo svih učesnika i predstavnika SO Bar, planirano je za 30. novembar u 14 sati", navodi se u saopštenju Galeba.