Radojičić, Koprivica i Jelić osumnjičeni da su otimali novac

Sagovornik “Vijesti” iz policije rekao je da je tokom 2014. godine, u odnosu na uporedni period u 2013. godini, broj razbojništava počinjenih u Nikšiću manji za oko 30 odsto
1171 pregleda 2 komentar(a)
Bojan Jelić, Igor Koprivica, Foto: Svetlana Mandić
Bojan Jelić, Igor Koprivica, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 25.11.2014. 07:24h

Nikšićki policajci rasvijetlili su pljačke dvije prodavnice i kladionice i zbog sumnje da su ih počinili uhapsili Nikšićane Igora Radojičića (21), Igora Koprivicu (23) i Bojana Jelića (21).

Inspektori Radojičića sumnjiče da je u maju iz kladionice “Volkano”, maskiran i uz prijetnju sjekirom, od radnice ukrao 1.820 eura. On je uz krivičnu prijavu sproveden zamjeniku osnovnog državnog tužioca u Nikšiću, koji mu je nakon saslušanja odredio zadržavanje.

Koprivica i Jelić su osumnjičeni da su 16. novembra maskirani i uz prijetnju pištoljima, iz prodavnice “Roda” ukrali dvije metalne kase u kojima je bilo 402 eura. Pretresom stana koji koristi Koprivica policija je pronašla dva pištolja, nož, tri fantomke, dva para rukavica, dvije metalne kase i 218 eura.

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti” iz policije inspektori su utvrdili da su kase pronađene kod Koprivice iz opljačkane prodavnice. Koprivica je osumnjičen i da je u septembru maskiran i uz prijetnju pištoljem od radnice u prodavnici “Franca” ukrao 2.471 euro. Njemu i Jeliću je nakon saslušanja u Osnovnom sudu, istražni sudija odredio pritvor.

Sagovornik “Vijesti” iz policije rekao je da je tokom 2014. godine, u odnosu na uporedni period u 2013. godini, broj razbojništava počinjenih u Nikšiću manji za oko 30 odsto, a da je povećan broj rasvijetljenih djela.

Bonus video: