Boškan: Timska pobjeda

0 komentar(a)
Slobodan Boškan i Murilo Radke, Foto: Cev.lu
Slobodan Boškan i Murilo Radke, Foto: Cev.lu
Ažurirano: 20.11.2014. 23:13h

Prvu pobjedu u zvaničnim mečevima na klupi Budvanske rivijere upisao je Slobodan Boškan, koji je bio zadovoljan večerašnjom pobjedom protiv Berlina (3:2), u drugom kolu Lige šampiona za odbojkaše.

"Iako smo odlično počeli utakmicu, igrali sjajno u prva dva seta, Berlin je morao da pokaže svoj kvalitet, da nije slučajno to što jeste, timski i individualno. Ono što je nama bio mali problem u trećem i četvrtom setu je što, jednostavno, nismo mogli da uhvatimo ritam za njima. Oni u ta dva seta nisu ništa posebno rizikovali, samo su igrali sigurno. Meni je izuzetno drago što smo pobjedu uspjeli da iznesemo kao čitava ekipa. Mislim da bi to trebala da bude naša snaga u narednim mečevima", kazao je Boškan nakon meča.

Strateg Budvana je dodao da je sada sva pažnja na dvomeč sa ACH volejom, koji nije osjetio ukus pobjeda u prva dva kola.

"Prioritet je da prvu utakmicu protic ACH voleja u Budvi odigramo dobro i pobijedimo. Nama sada treba da, nošeni ovom trijumfom, nastavimo niz pobjeda protiv izuzetno, vjerujem, neugodne ekipe ACH voleja. Neće biti nimalo lako, ali to nam je prilika da uhvatimo zamajac za ono što nam predstoji u završnici takmičenja, a to je gostovanje Berlinu i meč kod kuće sa Rešovijom", dodao je Boškan.

Trener Berlina Mark Lebedev izjavio je da je Budvanska rivijera imala “savršen početak meča, u prva dva seta”.

"Međutim, završnica drugog seta nam je dala motiva za nastavak meča, povratili smo emociju u igru. Uspjeli smo da izjednačimo, a peti set je lutrija. Budvanska rivijera je za nijansu bila bolja i pobijedila", rekao je Lebedev.

Bonus video: