Završeno Magisto takmičenje: Andrej Šeter osvojio iPhone 5c

295 pregleda 3 komentar(a)
iPhone 5C, Foto: Shutterstock
iPhone 5C, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 20.11.2014. 12:36h

Andrej Šeter iz Podgorice je mjesečni pobjednik Magisto takmičenja #MojVideo i nagrađen je telefonom iPhone 5c.

Time je nakon tri mjeseca završeno nagradno takmičenje za najbolji video kreiran Magisto aplikacijom. Takmičenje su organizovali TV Vijesti i Telekom, a ukupno je nagrađeno 15 najkreativnijih autora. Dodijeljeno je 12 smartfona Sony Xperia E1 (sedmična nagrada) i 3 iPhone 5C (mjesečna nagrada).

Magisto je jedna od najpopularnijih aplikacija za video montažu za smartfone i tablete. Magisto Video montažer veoma je jednostavan za upotrebu jer automatski pretvara video snimke i fotografije korisnika u profesionalno montirane filmove obogaćene interesantnim grafičkim detaljima i efektima, uz muziku koju korisnik sam odabere.

Obrada sadržaja i proces kreiranja filma traje samo nekoliko minuta, a korisnik može da odabere opciju da podijeli film sa ostalim korisnicima Magista, kao i sa svojim prijeteljima na društvenim mrežama.

Aplikacija je dostupna u online prodavnici AppStore, a za korisnike Android platforme, omogućeno je preuzimanje APK aplikacije sa Telekomovog sajta, uz ručnu instalaciju. Najbolje video radove na takmičenju možete pogledati na http://www.magisto.com/album/mojvideo

Bonus video: