Plužine: Auto sletjelo sa puta, poginula jedna osoba

Poginula Angelina Vlaisavljević (55), dok je njen suprug Đorđije Vlaisavljević (62) prošao sa povredama koje nijesu opasne po život
2 komentar(a)
policija, STOP policija, Foto: Savo Prelević
policija, STOP policija, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 19.11.2014. 14:46h

Na putu Žabljak – Trsa – Plužine, u mjestu Lokvice, na Pivskoj planini, danas oko podne došlo je do slijetanja vozila "fijat punto" (BG124CY) sa puta i tom prilikom je poginula Angelina Vlaisavljević (55), rodom Jokanović iz Pive.

Ona i suprug Đorđije Vlaisavljević (62), kako "Vijesti" nezvanično saznaju, krenuli su iz Beograda, gdje žive, za Nikšić na sahranu i u namjeri da što prije stignu uputili su se preko Pivske planine ne znajući da su na tom dijelu puta, zbog izuzetno loših vremenskih uslova, nepovoljni uslovi za vožnju.

Snijeg po putu, magla i snažan vjetar vjerovatno su prouzrokovali slijetanje vozila sa puta u provaliju duboku oko 200 metara.

Đorđije Vlaisavljeić je prošao sa povredama koje nijesu opasne po život, dok je njegova supruga Angelina, koja je ispala iz vozila, poginula na lic mjesta.

Nakon ukazane pomoći u plužinskom Domu zdravlja Đorđije Jokanović je, uz pratnju policije prevezen u nikšićku Opštu bolnicu, na dalja ispitivanja.

Uviđaj su obavili službenici policije iz Plužina i zamjenik osnovnog državnog tužioca Vjera Mićunović.

Bonus video: