Spremite se, stiže Fly Fly patrola!

Fly Fly patrola je već spremna da krene u potragu za srećnim dobitnikom, zato se spremite i očekujte nas u svom gradu
4 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Screenshot (YouTube)
Boje jutra, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 17.11.2014. 10:56h

Jutarnji program Televizije Vijesti i agencija Fly Fly Travel će najsrećnije i najmudrije građane obradovati nagradnim putovanjem. Riječ je o zajedničkom projektu, koji startuje od danas, a u kojem će se najdomišljatijima dati prilika da osvoje vrijedne nagrade.

Svakog mjeseca naša, specijalno za ovaj projekat sastavljena i uvijek dobro raspoložena, Fly Fly patrola će obići nekoliko crnogorskih gradova i postavljaće pitanja slučajnim prolaznicima, gdje će svi imati iste šanse da osvoje nagradno putovanje.

Sve što treba da urade je da daju tačan, ili približno tačan odgovor na postavljeno pitanje. Nagradno pitanje će biti povezano sa mjestom u koje se putuje, pa savjetujemo sve zainteresovana da prikupe što više informacija o evropskim metropolama, ali i o turističkim mjestima u Crnoj Gori kako bi povećalisvoje šanse.

Prvo putovanje koje će neko osvojiti je vikend za dvoje na Žabljaku. Odmorite se u malom gradiću u podnožju Durmitora, čije prirodne ljepote privlače turiste iz svih krajeva svijeta, ali iznova fasciniraju i naše građane. Zanimljive snimke sa terena kao i proglašenje pobjednika prikazaće se u jutarnjem programu „Boje jutra“ u specijalnm dijelu emisije posvećenom Fly Fly patroli.

Fly Fly patrola je već spremna da krene u potragu za srećnim dobitnikom, zato se spremite i očekujte nas u svom gradu.

Bonus video: