Lovćen pobijedio Arsenal, Nikšić jači od Budućnosti

Nikšićani su bili ubjedljivi tokom cijelog meča. Rezultat u prvom poluvremenu je bio 26:0, a Budućnost je tek u drugom poluvremenu postigla esej. Ovo je prva pobjeda Nikšića u dosadašnjem prvenstvu i za nju su dobili pet bodova
0 komentar(a)
Arsenal - Nikšić, ragbi, Foto: Arhiva "Vijesti"
Arsenal - Nikšić, ragbi, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 16.11.2014. 20:19h

U četvrtom kolu crnogorskog ragbi prvenstva ekipa Lovćena pobjedila je juče Arsenal Porto Montenegro rezultatom 25:21, dok je Nikšić bio ubjedljivo bolji od podgoričke Budućnosti 33:5.

Lovćen je u prvom poluvremenu postigao četiri eseja a Arsenal esej i pretvaranje pa je rezultat na poluvremenu bio 20:7. Arsenal je u drugom poluvremenu pokazao bolju igru ali nije mogao doći do preokreta. Lovćen je sa ovom pobjedom osvojio pet poena, a Tivćani jedan bonus bod za poraz sa manje od sedam razlike.

Nikšićani su bili ubjedljivi tokom cijelog meča. Rezultat u prvom poluvremenu je bio 26:0, a Budućnost je tek u drugom poluvremenu postigla esej. Ovo je prva pobjeda Nikšića u dosadašnjem prvenstvu i za nju su dobili pet bodova.

Nakon četvrtog kola na vrhu tabele i dalje se nalazi Mornar sa 12 bodova, koji je u jučerašnjem kolu bio slobodan. Na drugom mjestu je Lovćen sa 11 poena koji je prestigao Arsenal (10 bodova). Na četvrtom mjestu je Nikšić sa 7 poena, a na petom Budućnost sa dva boda.

Jučerašnji mečevi igrali su se na stadionu na Glavi Zete.

U narednom kolu igraju do sada ne poraženi Mornar i Arsenal, a drugi par su Lovćen i Budućnost. Slobodna će biti ekipa Nikšića.

Bonus video: